Sebelum ini, dunia hiburan pernah kecoh dengan dakwaan seorang wanita yang menuduh pelakon Aniq Suhair telah menyebabkan dirinya hamil. Begitupun, selepas isu tersebut viral dalam kalangan netizen, wanita berkenaan difahamkan tampil memohon maaf.

BERITA TRENDING: "Moga Luruh Rambut Ini Sepertimana Luruh Dosa-Dosaku" - Aniq Suhair

Mungkin ada yang berpendapat isu berkenaan terhenti setakat itu. Namun, baru-baru ini, wanita tersebut sekali lagi dan mendakwa Aniq benar-benar telah menyebabkan dirinya hamil.Namun, wanita itu mendakwa yang Aniq telah memanipulasi dirinya dengan menabur janji asalkan dia bersetuju untuk membersihkan nama pelakon itu.Selain itu, wanita yang sama turut mendakwa yang Aniq menuduh dirinya melakukan telah menabur fitnah.

Lebih mengharukan, Aniq turut didakwa mengaku yang dia merupakan bapa kepada tiga orang anak.Tambah wanita itu, Aniq dikatakan mahu bertanggungjawab selepas pulang daripada Mekah. Namun, polemik antara dirinya dan Aniq masih belum selesai hingga sekarang.

Sumber: TikTok

BERITA TRENDING: Wanita Dakwa Hamil Anak Aniq Suhair Tampil Mohon Maaf - “Tak Seharusnya Saya Muat Naik Konten Seperti Ini”​