Laman Utama

Zalina Azman Dipercayai Masih Berada Dalam Negara - Polis

Gempak
20/07/2022
19:08 MYT
Bekas pembaca berita sebuah stesen televisyen, Zalina Shaharah Azman atau lebih dikenali sebagai Zalina Azman yang dilaporkan hilang sejak November tahun lepas dipercayai masih berada dalam negara.
Ketua Polis Daerah Shah Alam ACP Mohd Iqbal Ibrahim berkata ia susulan setelah pihaknya mendapatkan pengesahan daripada Jabatan Imigresen.
Mohd Iqbal berkata setakat ini pihaknya turut mengesahkan bahawa tidak ada sebarang laporan polis dibuat oleh orang awam selepas hebahan berhubung kehilangan Zalina Shaharah, 58, dilakukan polis.
Pagi tadi sebuah portal hiburan tempatan melaporkan terdapat individu yang mendakwa melihat seorang wanita seperti Zalina Shaharah pada Ahad lepas menerusi Twitter miliknya, Mosyuki Borhan.
Wanita yang didakwa mirip Zalina Shaharah itu muncul di kafe miliknya di Seksyen 9, dekat sini kira-kira 1 tengah hari dalam keadaan seperti cemas dan menggigil ketakutan.
Isnin lepas, Mohd Iqbal dalam satu kenyataan berkata pihaknya menerima laporan daripada anak lelaki Zalina Shaharah, Mikhael Norman, 33, berkenaan kehilangan ibunya pada 29 Nov tahun lepas.
Zalina Shaharah dilaporkan hilang ketika Mikhael cuba menghubunginya sejak 24 Nov 2021 bagi memaklumkan datuk pengadu telah dimasukkan ke hospital, namun wanita itu tidak dapat dihubungi.
Sumber: Bernama
Topic Berkaitan
Must-Watch Video
Laman Utama

Pernah Temu Ramah Nelson Mandela, Semak 7 Fakta Menarik Tentang Personaliti TV Zalina Azman

gempak
20/07/2022
05:00 MYT
Zalina Azman sangat popular pada zaman 90-an
Laman Utama

"Where Are You Zally?" - Bekas Personaliti TV3 Zalina Azman Dilaporkan Hilang Sejak November

gempak
18/07/2022
18:40 MYT
"Where are you Zally? Please come home, just come home,"