UTAMAVIDEOPMTepiKakGeeSALAM MUSLIMCHINGUDREBARGEMPAK SPOTPERADUANProgram

Carian mengenai topik jmc

Dapatkan berita terkini mengenai jmc dari Gempak

ATM Lancar JMC Vigus Pro Baharu, Pikap Trak Mampu Milik Dijual Bermula RM98,888

ATM Lancar JMC Vigus Pro Baharu, Pikap Trak Mampu Milik Dijual Bermula RM98,888

Guna enjin turbo diesel 2.0 liter Puma yang menghasilkan kuasa 141PS dengan tork setinggi 340Nm.
Wed Oct 13 2021
Trak Pikap China, JMC Vigus Pro 4X4 Bakal Masuk Malaysia, Guna Enjin 2.0L TDI VGT - 141PS, 340Nm

Trak Pikap China, JMC Vigus Pro 4X4 Bakal Masuk Malaysia, Guna Enjin 2.0L TDI VGT - 141PS, 340Nm

Jiangling Motors Co Ltd memberi hak penuh kepada Angka-Tan Motor Sdn Bhd untuk mengilang, memasang dan menjual trak pikap JMC Vigus Pro di Malaysia.
Mon Oct 04 2021
Pepatung - Teman Tapi Mesra | The Masked Singer 2

Pepatung - Teman Tapi Mesra | The Masked Singer 2

Pelakon? Bukan penyanyi? Suka terbang? Pilot bak kata abang Remy. Siapakah juri yang dapat teka paling tepat? Haaa!
Fri Jan 28 2022
Seladang - Kembali Merindu | The Masked Singer 2

Seladang - Kembali Merindu | The Masked Singer 2

Dah macam konsert dah min tengok! Memang best seladang ni! Siapa ye korang rasa?
Fri Jan 28 2022
Harum Manis - Oh La La | The Masked Singer 2

Harum Manis - Oh La La | The Masked Singer 2

Terbaik lah Harum Manis! Ohh! Laaa! Laaa! Layan habis persembahan daripada Harum Manis! Korang dah dapat teka siapa je setakat ni?
Fri Jan 28 2022
Aiskrim Roti - Isabella | The Masked Singer 2

Aiskrim Roti - Isabella | The Masked Singer 2

Fuhh! Syahdu habis persembahan daripada Aiskrim Roti. Siapalah sebenarnya di sebalik topeng ni. Hmm.
Fri Jan 28 2022
Burung Hantu - Rindu | The Masked Singer 2

Burung Hantu - Rindu | The Masked Singer 2

Burung hantu mempersembahkan lagu-lagu dangdut malam ni! Layan layan!
Fri Jan 28 2022
Teh Tarik - Kenangan Bersamamu | The Masked Singer 2

Teh Tarik - Kenangan Bersamamu | The Masked Singer 2

Betul betul susah ni. Min rasa macam penyanyi lama, tapi macam bukan. Haa. Sudah.
Fri Jan 28 2022
Periuk Kera - Baby Sayang (Jangan Marah) | The Masked Singer 2

Periuk Kera - Baby Sayang (Jangan Marah) | The Masked Singer 2

Bukan setakat menyanyi biasa, tapi siap rap tau! Power! Power!
Fri Jan 28 2022
Merak - Lets Get Loud | The Masked Singer 2

Merak - Lets Get Loud | The Masked Singer 2

Penutup yang terbaik untuk minggu 1 ni! Ramai lah yang best dalam musim ke-2 ni. Min pun dah tak tahu nak teka siapa dah. Haha.
Fri Jan 28 2022
Mat Penyu - Gemuruh | The Masked Singer 2

Mat Penyu - Gemuruh | The Masked Singer 2

Mat penyu seorang ahli sukan? Ye ker ni? Ada iras-iras ke? Hmm. Misteri sangat!
Fri Jan 28 2022
Orkid - Kucu Kuca | The Masked Singer 2

Orkid - Kucu Kuca | The Masked Singer 2

Comel je min tengok orkid ni menanyi! Suara pun sedap. Memang susah nk teka ni. heheh
Fri Jan 28 2022
Ratu Semut - Dikir Puteri | The Masked Singer 2

Ratu Semut - Dikir Puteri | The Masked Singer 2

Wahhh! Persembahan pembukaan yang sangat best daripada Ratu Semut! Berdikir siap! Terbaik lah!
Fri Jan 28 2022
Rambutan - Kurik Kundi | The Masked Singer 2

Rambutan - Kurik Kundi | The Masked Singer 2

Persembahan yang tak cukup sebab best sangat bak kata juri kita! Apa pendapat korang?
Fri Jan 28 2022
Bujang Senang - Yank | The Masked Singer 2

Bujang Senang - Yank | The Masked Singer 2

Min rasa bujang senang ni mesti seorang rocker! Suara memang padu habis!
Fri Jan 28 2022
Nanas - Itik Gembo Gembo | The Masked Singer 2

Nanas - Itik Gembo Gembo | The Masked Singer 2

Korang setuju ke dengan juri yang nenas bukanlah seorang penyanyi? Ke korang rasa memang nenas seorang penyanyi?
Fri Jan 28 2022
[PROMO] Big Stage | Lia

[PROMO] Big Stage | Lia

Lia ada senjata rahsia? Agaknya apa eh guys? Yih! Tasabarnya nak tengok persembahan pertama Lia di Big Stage nanti! Saksikan Big Stage Musim 4, bermula 6 Feb 2022,setiap Ahad, jam 9 Malam di Astro Ria!
Fri Jan 28 2022