Pelakon Ammar Alfian meluahkan rasa rindunya terhadap anak lelakinya, Kyro Shakur.

Perkara itu dikongsikan Ammar atau nama sebenarnya, Ammar Alfian Aziz Mohd Zakri, 33, menerusi beberapa entri yang dimuat naik di Instagram Story miliknya.

"Damn missing Kyro so bad (Rindu sangat-sangat dekat Kyro)," tulisnya.Pada masa sama Ammar turut berkongsi paparan mesej peribadi (DM) yang diterimanya daripada beberapa individu yang berkongsi gambar anaknya.

"Terima kasih untuk ini (gambar). Tengoklah Kyro dah besar dan pandai duduk sendiri. Anak yang bijak," tulisnya.Ekoran perkongsiannya itu, secara tidak langsung memberi gambaran bahawa kemungkinan Ammar disekat daripada melihat akaun anaknya sendiri.

Bahkan, tinjaun Gempak di akaun Instagram anaknya, @kyro.shakur tidak menjumpai akaun Ammar di ruangan pengikut.

Bahkan, akaun anaknya itu juga hanya mengikuti akaun isterinya sahaja, Nelissa Nezam.

Sebelum ini, Ammar mendedahkan bahawa dia tidak dibenarkan untuk berjumpa dengan anaknya.

BACA: "Saya Tak Boleh Jumpa Anak Saya Lagi" - Ammar Alfian Kecewa Isteri Percaya Berita Mengenai Video Intim Kaitkan Dirinya

Terdahulu, Ammar mendirikan rumah tangga dengan Nelissa Nezam pada 6 Mac 2016.

Hasil perkongsian hidup, pasangan itu dikurniakan seorang anak lelaki, Kyro Shakur pada 31 Julai 2019.

Sebelum ini, kisah pergolakan rumah tangga pasangan itu juga pernah menjadi perhatian apabila Nelissa mendedahkan dicurangi Ammar ketika sedang hamil enam bulan.

BACA: "Tak Tinggal Serumah, Tapi Belum Bercerai" - Isteri Ammar Alfian Dedah Situasi Genting Perkahwinan

Saksikan drama lakonan Ammar di Astro pada telefon pintar anda melalui aplikasi Astro GO. Muat turun aplikasi Astro GO di Google Play dan Apple Store sekarang.