Rakaman dua individu yang didakwa melakukan hubungan intim di atas jalan raya meraih pelbagai reaksi daripada wargamaya.

Aksi bercumbu

Menurasi video berdurasi satu minit sembilan saat yang dikongsikan semula di platform X itu, kelihatan pasangan tersebut sedang aksi bercumbu di atas jalan raya lengang yang dikelilingi hutan belantara.

Reaksi netizen

Sementara itu, menjengah ke ruangan komen, pelbagai persoalan yang timbul dalam kalangan netizen tentang tindakan pasangan tersebut.

“Memula aku macam eh accident ke sebab nampak macam perempuan baru nak bangun after jatuh. Sekali cam haram. Apa benda set*n buat kat jalan tengah-tengah matahari atas kepala. Atas jalan tar tak panas ke si*l!

“Pelik fetish orang Melayu sekarang.

“Wow outdoor betul ya, sampai tak toleh kiri kanan.

“Laki bini tu. Bini pregnant mengidam nak try atas jalan tar pulak. #donebekap,” komen beberapa netizen.

Setakat artikel ini ditulis, hantaran ini telah mendapat sebanyak 26 ribu tontonan di Platform X.

Sumber: Platform X

Berita Trending: Tulisan Khat 'Dicuri' Buat Corak Tudung, Penulis Bengang Dengan…

Berita Trending: Tak Perlu Panjang Cerita, DSV Nasihat Aliff Aziz Move On