Isteri kepada penyanyi rap popular Aman Ra, Natiqah Rahmat enggan mengulas lanjut berkenaan kisah skandal yang didakwa mengaitkan suaminya.

Menurut Natiqah, buat masa sekarang dia masih belum bersedia untuk menjawab sebarang soalan daripada pihak media.

"Maaf saya tak tahu nak jawab apa semalam. Minta maaf juga sebab saya belum terbuka dan bersedia untuk ditemu bual," katanya menerusi kiriman mesej kepada Gempak.

Hasil pemerhatian Gempak, wanita berkenaan ada berkongsi sebuah petikan di Instagram (IG) yang menggambarkan keadaan dirinya sekarang.

"Saya berjaya memusnahkan diri saya. Saya tahu apa yang saya buat. Inilah masanya untuk bangkit semula," kongsinya daripada IG @cwpoet.

Rata-rata wargamaya mula membanjiri ruangan komen itu dengan memberi kata semangat serta mendoakan agar terus diberi kekuatan untuk menghadapi dugaan.Malah, pengikut Instagram (IG) wanita tersebut juga makin meningkat apabila jumlahnya lebih 4,000 sejak tular kontroversi itu.

Semalam, seorang wanita mendakwa rumah tangga mereka dipercayai berantakan selepas suaminya tertangkap menjalinkan hubungan dengan wanita luar.

Dakwa wanita berkenaan lagi, suaminya sudah empat kali melafazkan cerai terhadapnya sebelum ini.

BACA: Wanita Dipercayai Isteri Penyanyi Rap Mengamuk, Tuduh Suami Ada Skandal? - "Kau Dah Lafaz Cerai 4 Kali Sebab Sund*l Kau"