Untuk hari ini, lima story menarik yang kami pilih ialah...Jom kita recap:

#1. Megat Rahim tak ambil hati jadi target netizen

Penyanyi dan juga bintang Big Stage 2022, Megat Rahim tidak ambil hati apabila sering menjadi sasaran netizen setiap kali terselamat daripada penyingkiran.

“Inilah yang korang nanti-nantikan, nak saya tersingkir kan jadi saya sudah tersingkir dah,” katanya spontan.

BACA: “Ini Yang Korang Nanti-Nantikan, Jadi Saya Dah Tersingkir Dah…” - Megat Rahim Tak Ambil Hati Jadi Target Netizen​

#2. Make-Up Datuk Seri Vida jadi bualan hangat!

Bila DSV muncul dengan bulu mata palsu dan kening berwarna putih, ramai yang terkejut dan tak suka! Lepas tu macam-macamlah perbandingan keluar...Alahai!

BACA: “Nampaknya Aina Abdul Dah Ada Pesaing!” – Ramai Tak Suka ‘Make Up Futuristic’ Datuk Seri Vida, Ini Reaksi Empunya Diri

#3. Kesian Baby Shima...Ada je yang tak kena di mata netizen...

Baby Shima ni antara BBNU yang sering menjadi sasaran netizen. Apa je yang dia buat mesti kena kecam! Yang terbaru, ada individu tuduh dia jual arak, sedangkan Baby Shima jual jamu! Aduh!

BACA: Apa Lagi Salah Baby Shima...Sampai Kena Tuduh Jual Arak?

#4. Mistiknya...Apa sebenarnya yang berlaku pada Aishah Retno?

Apa yang berlaku sebenarnya? Aishah Retno muntah-muntah sebelum menyanyikan lagu Begawan Solo dalam konsert suku akhir Big Stage 2022 hari tu...Ada unsur mistik ke weh?

BACA: Aisha Retno Muntah-Muntah Sebelum Nyanyi Begawan Solo, Diminta Balik Rumah Lepas Habis Perform - "Benda Ni Dah Biasa, Tapi ..."

#5. Gimik cekik-cekik rupanya tinggalkan impak buat anak-anak Datuk Fazley

Gara-gara gimik cekik-cekik, anak-anak Dauk Fazley risau keselamatan ayah mereka. Takut dan risau ayah mereka dicekik juga nanti...

BACA: Gimik Cekik-Cekik, Fazley Risau Anak-Anak Terikut - "Mereka Tanya Saya Balik Tak Takut Ke Kena Cekik Nanti Kalau Berlakon..."