Pelakon Izreen Azminda tampil menjelaskan kekeliruan netizen berhubung tindakannya dan suami yang tidak mengikuti akaun Instagram satu sama lain.

Jelas Izreen, dia dan suami, Ude Wahid sememangnya punyai prinsip tidak mengikuti akaun media sosial masing-masing sudah sekian lama.

"Demi secebis content, dah berzaman kot tak follow masing-masing.. apa masalah? Kitaorang sihat sejahtera ja kat sini..

"Nak kena follow nak kena post gambar 5 minit sekali ka baru kategori bahagia? Yang hang pulak lebih-lebih dok mengundang post benda-benda lepas.. sakit ka apa hang ni?

"Ingat na.. post benda-benda yang boleh mengundang komen-komen negatif, hinaan, aib yang menjatuhkan dan sebagainya boleh didakwa!

"Semua pakat ada life masing-masing dah.. hang pulak gelabah bewak stuck dalam life orang lain.

"Lama dah aku dok senyap dengan orang macam hang ni.. nak kena amik tindakan gak ni.. tunggu sat hang," tegasnya.



Luahan Izreen itu disokong oleh pengguna media sosial lain yang bersetuju dengan tindakan pasangan tidak mengikuti akaun media sosial setiap pasangan.

Malah, ada juga dalam kalangan selebriti dan individu popular lain yang melakukan hal sama.