Selamat berpuasa semua! Bagaimana dengan hari Isnin anda? Harap Monday Blues yang anda alami sudah pun berlalu pergi. Sebelum masuk ke hari Selasa, apa kata kita imbas kembali artikel-artikel terhangat hari ini:

#1. Pemenang tempat kedua Big Stage 2022, Danial Chuer menyambut baik teguran profesor Pusat Pengajian Teras (PPT) Universiti Sultan Abdidin, Ridhuan Tee terhadap rakaman aksi mesranya bersama penyanyi Yazmin Aziz yang dikongsi di TikTok baru-baru ini.

BACA: Aksi Mesra Peluk Yazmin Aziz, Danial Chuer Terima Teguran Ridhuan Tee - "Kalau Betul Ia Salah Di Mata Orang, Saya Terima"

#2. Menerusi video yang dimuat naik di TikTok, kelihatan wanita yang dipercayai sebagai Kak Long 7E sedang memesan makanan di sebuah restoran, sambil diperhatikan oleh anak-anaknya.

BACA: Netizen Berdebat, Patut Atau Tidak TikToker Curi-Curi Rakam Kak Long 7E Tengah Order Makan - “Kawan Tu Nak Makan…”

#3. Seorang penyampai radio tempatan di Sabah tampil memohon maaf kepada orang ramai kerana telah melakukan kesilapan teknikal dengan menyiarkan azan Maghrib empat minit lebih awal, semalam.

BACA: Penyampai Radio Mohon Maaf Siar Azan Maghrib Tercepat 4 Minit, Ada Penduduk Di Tawau Berbuka Puasa Awal?

#4. Penyanyi Jon Bastiste dan Olivia Rodrigo menang besar pada majlis Anugerah Grammy baru-baru ini.

BACA: Jon Bastiste, Olivia Rodrigo Menang Besar Anugerah Grammy Ke-64!

#5. Demi memastikan dirinya dapat memberi fokus terbaik sepanjang Ramadan, Laudya Cynthia Bella memberitahu para pengikut di Instagramnya, dia akan ‘berpuasa’ sepanjang sebulan ini.

BACA: Laudya Cynthia Bella ‘Puasa’ Main Instagram