Hiburan

Video Usik Ruhainies 'Penyondol' Tular, Janna Nick; "Jauh Di Sudut Hati Mengata Orang Jatuh Ditimpa Tangga, Saya Simpati Dengan Semua Pihak"

Amri Hassan
01/05/2024
01:50 MYT
Pelakon Janna Nick tiada niat untuk menyindir atau mengulas mengenai isu panas yang membabitkan mana-mana pelakon terutama Ruhainies.
Mengulas mengenai sepotong video yang tular ketika Janna menemuramah Ruhainies dan mengusiknya dengan gelaran penyondol, kata pelakon itu ia hanyalah kebetulan dan video terbabit ditularkan semula oleh warganet.
"Video itu video lama, apa yang saya ulas itu tiada niat untuk menyindir atau 'tumpahkan teh', tidak. Video itu hanyalah gurauan mengikut isu semasa ketika itu.
"Saya dengan Ruhainies, ketika itu telahpun berdamai dan tiada lagi pergaduhan. Kenapa saya nak menyindir perkara tak baik? Sebenarnya itu hanya gurauan," katanya kepada Gempak.

BERITA TRENDING: “Siapa Yang Berani Sentuh, Saya Tak Kisah Nak Masuk Penjara” - Janna Nick

Janna ditemui pada sambutan Rumah Terbuka Warner Music Malaysia Raikan Raya di Aloft KL Sentral, Kuala Lumpur pada Selasa turut bersimpati dengan nasib semua pihak yang kini sedang berdepan kontroversi ketika ini.
"Mungkin hal itu terkena dengan situasi sekarang dan orang keluarkan balik, jauh di sudut hati saya untuk mengata orang yang sudah jatuh ditimpa tangga.
"Tolong jangan palitkan saya dengan isu ini sebab saya turut bersimpati dengan semua pihak.
"Sebab saya anggap ini ujian mereka, kita tak nak jadikan ujian ini sebagai bahan jenaka kerana takut ia akan berbalik pada kita," tambahnya.

BERITA TRENDING: Janna Nick ‘Kecewa’ Lagi, Ujian Kehamilan Negatif - “Kena Paksa Diri Untuk Terima Belum Rezeki”

Topic Berkaitan
Must-Watch Video
Viral

Lari Daripada Kebiasaan, Hijrah Prihatin Santuni 40,000 Golongan Memerlukan - "Memang Nak Bagi Semua Merasa"

gempak
20/07/2024
18:47 MYT
Sempena meraikan sambutan ulang tahun TV AlHijrah ke-14, sebanyak empat pertubuhan diberikan bakul makanan yang merangkumi makanan keperluan asas bagi menyantuni golongan memerlukan.
Hiburan

Nonny Nadirah Sakan Bikin Kontroversi, Niezam Zaidi Terkejut– “Dia Hamba Allah Yang Baik…”

gempak
20/07/2024
09:55 MYT
Niezam, 31, berkata, dia hanya mampu mendoakan yang terbaik buat wanita terbabit dan menganggap apa yang terjadi adalah hikmah.
Hiburan

Teman Wanita Dakwa Dipukul Pelakon Tarik Balik Laporan Polis

gempak
20/07/2024
07:30 MYT
Wanita yang membuat laporan polis mendakwa dipukul teman lelakinya yang juga pelakon sudah menarik balik aduannya.
Hiburan

Watie Hanifiah Mengaku 6 Kali Bedah Hidung - "Dulu Pergi Sekolah Kena Ejek Fati Bawang"

gempak
20/07/2024
06:55 MYT
Isteri kepada pelawak Shuib, Watie Hanifiah mengaku pernah melakukan prosedur pembedahan hidung sebanyak enam kali.
Gaya Hidup

#AgongKita: 30 Kru, 21 Sulaman Motif Bunga Raya & Awan Larat, Ini Fakta Menarik Persalinan Raja Permaisuri Rekaan Datuk Radzuan Radziwill

gempak
20/07/2024
06:30 MYT
Motif bunga raya disulam menggunakan manik kristal berwarna keemasan menyerikan Kurung Johor yang dikenakan Raja Permaisuri Agong Raja Zarith Sofiah pada Istiadat Pertabalan Yang di-Pertuan Agong Sultan Ibrahim hari ini.