Gaya Hidup

Miniso Buka Pink Store Pertama Di Malaysia! Jom Semak Apa Yang Best Di Sini

Amri Hassan
20/06/2024
18:49 MYT
Jenama rangkaian kedai serbaneka Miniso mengadakan majlis perasmian secara besar-besaran bersempena dengan pembukaan 'Pink Store' mereka yang pertama di Pavilion Bukit Jalil.
Diasaskan oleh Ketua Pegawai Eksekutif Ye Guo Fu, Miniso berkembang pesat sejak penubuhannya pada 2013, kini mempunyai lebih 4,200 cawangan di 80 negara termasuk Malaysia.
Berkeluasan 3,700 kaki persegi, lokasi Pavilion Bukit Jalil menandakan satu peristiwa penting buat jenama itu sebagai 'Kedai Merah Jambu' pertama mereka, dengan mengaplikasikan konsep yang diilhamkan dari kolaborasi Miniso dengan jenama popular keluaran Mattel, Barbie.
Pengurus Besar Miniso Malaysia, Jerry Goong berkata, sebagai jenama kedai barangan kehidupan paling trendy masa kini, tujuan Miniso adalah "Life is for Fun", yang menggalakkan 'Falsafah Kegembiraan'.

BERITA TRENDING: Malaysia Tempat Ke-10 Negara Paling Aman Di Dunia

BERITA TRENDING: Transformasi Gaya Rambut Syafiq Kyle Mengikut Filem & Drama, Mana Satu Paling Onz?

Katanya, pelbagai produk IP baru yang trendy dan suasana dalam kedai yang meriah.
"Ini menggambarkan falsafah kegembiraan Miniso dan akan mencipta detik-detik yang tidak dapat dilupakan bagi pembeli di negara ini," katanya.

Produk & kejutan pelanggan

Tambahnya, setiap produk yang dihasilkan oleh Miniso mempunyai hubungan yang rapat dengan kehidupan orang ramai dan menawarkan kejutan serta keseronokan kepada pelanggan.
"Reka bentuk yang estetika, kualiti dan kemampuan adalah teras bagi setiap produk dalam portfolio produknya yang luas, Miniso terus mengeluarkan produk yang berkualiti ini secara kerap." katanya.
Antara produk yang ditampilkan di 'Pink Store' adalah dari siri jenama terkenal seperti BT21, Minions, Pokemon, Disney, Barbie serta Plush Dun Dun Chicken.
Turut ditawarkan barisan produk kecantikan dari jenama terkenal seperti Skintific, Y.O.U, Dazzle, BNB, Wardah, IN2IT, Into You, KissMe, 16 Brand, BBIA, Dododots, Bone Idol Beauty dan banyak lagi.

Diskaun

Sempena dengan majlis perasmian Miniso yang terkenal dengan produk gaya hidup yang berkualiti tinggi dan mampu milik, turut menawarkan diskaun harga serta promosi eksklusif kepada setiap pelanggan yang hadir.
Acara pembukaan Miniso 'Pink Store', turut menampilkan kehadiran pempengaruh media sosial Fiqrie, pengacara popular Fiza Frizzy dan persembahan DJ Suicide J, serta tarian singa berwarna merah jambu.

BERITA TRENDING: Upin & Ipin Bakal Ada Game, Les’ Copaque Sasar Lancar Tahun Depan! - "Ini Game Mesra Keluarga"

BERITA TRENDING: Seluar Jeans Bertompok Macam Kesan Kencing Dijual RM3,871

Topic Berkaitan
Must-Watch Video
Gaya Hidup

#AgongKita: 30 Kru, 21 Sulaman Motif Bunga Raya & Awan Larat, Ini Fakta Menarik Persalinan Raja Permaisuri Rekaan Datuk Radzuan Radziwill

gempak
20/07/2024
06:30 MYT
Motif bunga raya disulam menggunakan manik kristal berwarna keemasan menyerikan Kurung Johor yang dikenakan Raja Permaisuri Agong Raja Zarith Sofiah pada Istiadat Pertabalan Yang di-Pertuan Agong Sultan Ibrahim hari ini.
Gaya Hidup

#FoodiesLife: Mi Warna Pink Tarikan Baharu Di Mie Ayam Bakso Bogor, Apa Rasanya?

gempak
15/07/2024
11:53 MYT
Bagi pencinta K-pop, inilah masanya untuk mencuba hidangan unik yang baru diperkenalkan di rangkaian perniagaan Mie Ayam Bakso Bogor di empat cawangan di Lembah Klang.
Gaya Hidup

Kecoh Mahalini ‘Buat Hidung’,  4 Artis Indonesia Ini Hampir Tidak Dikenali Lepas Buat Pembedahan Plastik

gempak
10/07/2024
07:51 MYT
Dunia hiburan Indonesia sedang heboh dengan penampilan baharu Mahalini yang didakwa melakukan pembedahan plastik pada bahagian hidungnya.
Gaya Hidup

REDLINE Fitness Games Kini Kembali, Norman Hakim & Danish Antara Peserta Bakal Berentap!

gempak
09/07/2024
18:25 MYT
Selepas mencipta kejayaan tahun lalu, REDLINE Fitness Games sekali lagi bakal memberikan pengalaman yang lebih menggembirakan buat peminat kecergasan menerusi semangat pertandingan.
Gaya Hidup

#FoodiesLife: Apa Rasa Makan Kulit Durian Cicah Sambal Merah? Aksi Berselera Lelaki Ini Ditonton Lebih 4.5 Juta Kali!

gempak
03/07/2024
21:33 MYT
Lain macam brader ni makan kulit durian...