UTAMAHALAMAN SAYAVIDEORANCANGANROJAKDAILYZON LAWAKSALAM MUSLIMPERADUAN

Dollah Hapak | Throwback Telemovie Gempak

Minggu ini kami bawakan telemovie Dollah Hapak. Korang pernah tengok tak? Korang kalau ada suggestion nak telemovie yang lama-lama korang boleh komen di media sosial kami ok. Kami akan cuba tunaikan.

Sat May 18 2024

Dollah Hapak | Throwback Telemovie Gempak

Minggu ini kami bawakan telemovie Dollah Hapak. Korang pernah tengok tak? Korang kalau ada suggestion nak telemovie yang lama-lama korang boleh komen di media sosial kami ok. Kami akan cuba tunaikan.
[EPISOD PENUH] SHIRO: Bermula Sebuah Cerita | TELEMOVIE GEMPAK

[EPISOD PENUH] SHIRO: Bermula Sebuah Cerita | TELEMOVIE GEMPAK

Dua sahabat terjalin erat di antara Ajak dan Shahrol sejak dari kecil lagi. Ragam mereka sebagai kaki kacau di sekolah, gigih bekerja untuk mencari pendapatan serta konflik keluarga.

Kalau korang nak layan lagi best tanpa ada potongan music, layan telemovie penuh ni Gempak.com! Search je Telemovie Gempak, confirm ada!

#TELEMOVIEGEMPAK
#BilaShuibSpeakingLOndon
Wed Jun 12 2024
HANG PA LA HANG 2 | Throwback Telemovie Gempak

HANG PA LA HANG 2 | Throwback Telemovie Gempak

Udin dan Usop merupakan bekas banduan yang baru saja kembali ke kampung mereka. Mereka dulu sering mencuri sambil menyamar sebagai hantu. Setelah kembali ke kampung, kejadian curi lain terjadi, dan sekali lagi mereka dituduh sebagai pencuri. Mereka berusaha membuktikan kepada orang kampung mereka telah berubah, dan cuba menjejak pencuri sebenar.
Sat May 25 2024
Dollah Hapak | Throwback Telemovie Gempak

Dollah Hapak | Throwback Telemovie Gempak

Minggu ini kami bawakan telemovie Dollah Hapak. Korang pernah tengok tak? Korang kalau ada suggestion nak telemovie yang lama-lama korang boleh komen di media sosial kami ok. Kami akan cuba tunaikan.
Sat May 18 2024
[EPISOD PENUH] Halimah Jongang The Telemovie

[EPISOD PENUH] Halimah Jongang The Telemovie

Halimah seorang yg jongang pulang bercuti ke kampung datuknya Os untuk menenangkan fikiran…Setibanya di kampung dia bertemu dengan seorang jejaka iaitu Ali. Halimah mula terpikat dengan Ali. Ali menyukai Esah iaitu gadis idaman kampung tersebut kerana terkenal dengan gadis yang cantik. Esah bagaimanapun tidak menyukai Ali kerana Ali seorg yg miskin dan tidak mempunyai pekerjaan tetap. Apa kesudahan Ali dan Halimah?
Sat May 11 2024
BUJANG SEPAHTU KEPOK BONDA | TELEMOVIE GEMPAK

BUJANG SEPAHTU KEPOK BONDA | TELEMOVIE GEMPAK

Pak Ya ada 2 orang anak lelaki agak malas, Jep dan Shuib yang selalu lewat tidur dan jarang membantu kerja rumah. Suatu malam, kedua-dua anak lelaki itu melihat ayah mereka dalam keadaan sedih kerana belum memenuhi niatnya untuk membina kepok untuk isterinya yang telah meninggal. Mereka sedar dan bertekad untuk mencari wang untuk membantu ayah mereka
Sat May 04 2024
DROGBA & ROONEY | TELEMOVIE GEMPAK

DROGBA & ROONEY | TELEMOVIE GEMPAK

Kisah Johan dan Zizan yang taksub dengan pasukan pilihan mereka iaitu Manchester United dan Chelsea. Saksikan aksi lucu Johan dan Zizan dibantu Ozlynn Wati dalam Drogba & Rooney.

#telemoviegempak
Sat Apr 27 2024